13 juni 2021
10:00

Stuvsta IF 3

Referat: Huddinge IF P08:3-2 - Stuvsta IF 3

Första segern för vårt lag i division 4 blev mot Stuvsta IF på ett soligt Källbrinks IP.
Vi inleder matchen bra med en hög press vilket gör att Stuvsta får problem med att spela förbi oss med sitt kortpassningsspel. Vi skapar en hel del målchanser, men de är inte tillräckligt bra för att bli mål. Första perioden slutar 0-0.
Andra perioden fortsätter som första men med skillnaden att Stuvsta försöker spela mer långa bollar och en resulterar i ett mål, underläge 0-1. Stuvsta lyckas även med att göra 0-2 på en frispark som lyfts snyggt över vår målvakt i mål. Vi lyckas med en viktig reducering genom Albin Karlgren innan andra perioden är till ända.
I den tredje perioden kommer vi in som ett nytt lag och lyckas ganska snabbt göra mål vilket ger oss vind i våra segel.
Tredje perioden slutar 5-0.
Deniz Köse lägger beslag på alla kort idag, både gula och gröna.

Slutresultatet blev Huddinge IF - Stuvsta IF 6-2

Gult kort:Deniz Köse

Grönt kort: Deniz Köse

Målen: Harry Printz Tyllström 2, Albin Karlgren 2, Liam Axelsson 2

sön 22 aug 2021, 14:30 Stuvsta IF 3 - Huddinge IF P08:3-2 0 - 6